Women in Coffee bar

Sluit je aan bij het sociale duurzaamheidsproject van Caffè Vergnano.

Women in Coffee aan de bar

Women in Coffee (WIC) is een liefdadigheid inzamelingsproject dat een licht werpt op de rol van vrouwen in plantages en projecten voor empowerment van vrouwen. WIC kruipt achter de toonbank en stemt het koffieaanbod, de merchandising en de apparatuur op maat om van koffie aan de bar een geweldige allround ervaring te maken.
Duurzaamheid
Women in Coffee ondersteunt sociale duurzaamheidsprojecten voor vrouwen
Een speciaal project
Voor geselecteerde barista's wiens verhaal aansluit bij het initiatief en die deel willen uitmaken van een project gebaseerd op solidariteit
Fondsenwerving
Caffè Vergnano doneert een deel van de opbrengst van de verkoop van koffie en producten aan WIC-projecten
Fijne koffie
De variëteiten waaruit de WIC-blend bestaat, zijn afkomstig uit de belangrijkste regio's in onze projecten

Wat krijgt u?

Een roze plattegrond op maat die niet alleen aan uw behoeften voldoet, maar ook de kenmerken van de locatie zelf respecteert. De limited-edition koffies en apparatuur, evenals producten voor de barista en de eindconsument dragen allemaal bij aan het creëren van een speciale sfeer en ondersteunen echte duurzaamheidsprojecten voor vrouwen.

Een plan op maat van jouw bar

De verschillende elementen die bij het project betrokken zijn, kunnen op verschillende manieren worden gecombineerd om aan uw behoeften te voldoen.

Een blend gebaseerd op solidariteit

De resulterende melange van koffievariëteiten uit de gebieden in Santo Domingo en Honduras die in onze projecten te zien waren. Verpakt in 50% gerecyclede en oneindig recyclebare verpakking.

Bar merchandising

Espressokopjes, cappuccinokopjes, mokken, topjes en schorten brengen een "touch of pink" in de zaal en het personeel.

Ad-hoc training

Cursussen voor personeel verzorgd door een gediplomeerde trainer van de Vergnano Academy.

Producten voor klanten

Klanten kunnen items in beperkte oplage kopen op de locatie en zo actief bijdragen aan de inzamelingsactie.

Waarom een Women in Coffee bar openen?

PLAN OP MAAT

MELANGES GEBOUWD OP SOLIDARITEIT

SPECIALE MERCHANDISING

TRAININGSCURSUS

TOEGEWIJDE COMMUNICATIE

    BedrijfConsument

    Ik verklaar dat ik de informatie heb gelezen die is verstrekt in overeenstemming met artikel 13 van EU-verordening 679/2016 en de geldende regelgeving, en geef toestemming voor de verwerking van mijn persoonlijke gegevens.

    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens voor de marketingdoeleinden die worden beschreven in het privacybeleid.

    Ik geef Caffè Vergnano S.p.A. toestemming om profielen aan te maken op basis van mijn voorkeuren, gewoonten, interesses en gedragingen om gepersonaliseerde commerciële communicatie te ontvangen, zoals gespecificeerd in het privacybeleid.