Onze koffie in elke keuze

Elke koffieboon is voor ons uniek.

Als bedrijf zijn we gespecialiseerd in het selecteren en branden van groene koffie, en we hebben altijd geloofd in de zorgvuldige selectie van elke boon. Want alleen met dit niveau van aandacht voor detail kan de koffiecultuur echt groeien en bloeien.

Altijd op zoek naar perfectie.

Elke dag opnieuw malen, roosteren, proeven en testen we onze koffie. Dit is hoe perfecte recepten worden gemaakt met behulp van traditionele technieken die zijn geërfd van onze voorouders.

Bewust van onze afkomst.

We hebben al meer dan 40 jaar sterke relaties met topfabrikanten over de hele wereld en kiezen alleen voor partnerschappen met degenen die aan onze hoogste kwaliteitsnormen voldoen. We volgen elke relatie nauwgezet op. Voordat groene koffie wordt gekocht, wordt er een staal naar ons kantoor in Turijn gestuurd. Hier test Mr. Carlo persoonlijk de koffie en analyseert hij de kwaliteit en oorsprong ervan. Pas als alles naar wens is, gaat de bestelling verder. Wanneer de koffie vervolgens een Europese haven bereikt, wordt een ander staal naar Mr. Carlo gestuurd om ervoor te zorgen dat de kwaliteit tijdens het distributieproces perfect is gebleven.

Aandacht voor elke fase en elk proces.

Al onze koffiebonen worden zorgvuldig bewaard op onze locatie in Turijn, klaar om te worden gebrand.

Voortdurend streven naar uitmuntendheid.

Pietro Vergnano kiest alleen de beste koffiebonen. Hij zorgt er persoonlijk voor dat de grondstoffen die in elke productiefase en in onze eindproducten worden gebruikt, voldoen aan alle kwaliteits- en veiligheidsnormen die vereist zijn door nationale regelgeving en productspecifieke wetten.

Traditie verdedigen.

Het branden is de meest delicate fase in de koffieproductie. Om een perfecte balans tussen aroma en intensiteit van smaak te bereiken, moeten koffiebonen tot in de perfectie worden gebrand, rekening houdend met het feit dat ze allemaal verschillende vormen en maten hebben. Dit wordt mogelijk gemaakt door langzaam roosteren, een traditionele methode die verschilt van industriële processen en resulteert in een zo goed mogelijke gelijkmatige bereiding.

De wereld veroveren vanuit Turijn.

In de Caffè Vergnano-fabriek wordt verse koffie verpakt en verscheept naar bars en winkels over de hele wereld. Zodat u kunt genieten van de sublieme smaak van Caffè Vergnano... overal.

Het avontuur gaat verder.

Degenen die met ons werken, worden allemaal onderdeel van een uitgebreide familie die de liefde voor koffie tot een manier van leven maakt. Caffè Vergnano over de hele wereld distribueren is een buitengewoon avontuur. Carolina reist de wereld rond en brengt de kwaliteit en passie van Caffè Vergnano naar meer dan 60 landen. Ons netwerk van geselecteerde partners leeft en ademt onze koffie en vertegenwoordigt met trots Italiaanse uitmuntendheid over de hele wereld.

Een netwerk van gepassioneerde barista's.

Barista's en caféhouders maken een groot deel uit van ons verhaal. Dankzij hun ervaring komen onze producten tot leven. Enrico Vergnano beheert en breidt ons netwerk van opmerkelijke hotels, bars en restaurants in heel Italië uit en creëert authentieke, gepassioneerde koffie-ervaringen.

Passie, van plantage tot kopje.

Wij geloven dat elke koffie die we maken een uniek verhaal vertelt. Het is een verhaal van de reis van elke koffieboon, van het land van herkomst tot het kopje dat we in onze handen houden. We willen dat elke espresso die we maken en elk product dat we maken, het beste van de Italiaanse koffiecultuur tot uitdrukking brengt. Onze wereldwijde klanten verenigen in één ervaring van authentieke kwaliteitskoffie.